Évadhirdetés hamarosan

2024.05.05. 10:08

Műsorfüzet fotózáson jártunk - Készül az új évadra a győri színház

Sokoldalú, változatos programmal nyitja meg hamarosan következő évadát a Győri Nemzeti Színház. A műsorfüzet fotózásának kulisszái mögé is bepillantást kaptunk, amely ezúttal a teátrum falain kívül zajlott.

Simon Roberta

Néhány kulisszatitok is kiderült a jövő évi műsorfüzet fotózáson. Nagy Balázs is a főszereplők között lesz. Fotó: Rákóczy Ádám

Patinás szobákban fotózták le a 2024/25-ös évad főszerepeit játszó színészeket. Huszár Dániel kommunikációs és marketingvezetőtől megtudtuk, izgalmas előadások várják a színházkedvelőket, két-két bemutatóval készülnek a Kisfaludy Teremben és a Padlásszínházban is a nagyszínpad mellett. 

Nagy Balázst ismét főszerepben láthatja a győri közönség. Hamarosan kiderül melyik előadásban remekel a következő évadban. Fotó: Rákóczy Ádám 

Klasszikus darabok érkeznek

– Idén nemcsak az opera, de az operett szerelmesei is örülhetnek, ugyanis mindkét műfajból műsorra tűzünk klasszikusokat. Nem hiányozhat a repertoárból egy remek Shakespeare-darab sem. Visszatér a rendezői székbe Bakos-Kiss Gábor direktor, aki az Evitát álmodja színpadra a következő évadban. Előtte viszont nyáron már láthatja a nagyközönség a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, főszerepben Horváth Mónikával és Gadó Anitával. 

Bende Ildikó Padlásszínházi bemutatóra készül a következő esztendőben. Fotó: Rákóczy Ádám

Bende Ildikó egyik régi álma válik valóra azzal, hogy jövőre játszhat a Hárman a padon című színműben. Főszerepben lesz még Nagy Balázs és Csankó Zoltán is, valamint bemutatkozik a győrieknek Hagen Orsolya az opera műfajában. 

Régi és új motorosok a színpadon

Bede-Fazekas Csaba ugyan nemrég ünnepelte 90. születésnapját, de a színpadtól még mindig nem búcsúzik. Sokak nagy örömére ifjúsági darabban láthatja majd a közönség a fiatal tehetségek mellett, akik egyetemi hallgatóként debütálnak a Győri Nemzeti Színházban. 

Hagen Orsolya az opera műfajában mutatkozik be a következő évadban. Fotó: Rákóczy Ádám

Az évadnyitó sajtótájékoztatót május 8-án rendezik a teátrum csillárszintjén, addig is be kell érnünk ennyivel.

 Viszont jövő héten érkezik a régóta várt premier, A Riviéra vadorzói musical-komédia Járai Mátéval, Mészáros Tibor rendezésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában